kevinbolstad.no-logo

www.totræna.no

Totræna Vinterpark

Et perfekt eksempel på at du kan ha de beste anlegget, men uten god digital markedsføring er det vanskelig å nå ut til kunden

Totræna Vinterpark er et skianlegg i underkant av 1 time utenfor Bergen. Skianlegget hadde oppgradert sine fasiliteter i flere år, og selv om dette er et snøsikkert og flott anlegg var det helst bare lokale bruker, med noe få unntak av personer som viste om denne »hemmelige plassen».

Utgangspunktet for samarbeidet var at de ønsket flere brukere fra Bergen og omegn. Totræna gikk derfor inn i samarbeid med meg for å bli mer synlig på nett. Det ble opprettet en moderne nettside: totræna.no som er godt synlig på google.

Totræna har i dag tusenvis av søk via google

Kevin gjorde og gjør fortsatt en fantastisk jobb med å gjøre oss synlig på nettet. Det motivere alle i idrettslaget å se nye fjes som skryter av løypene hver eneste dag.

Vigleik Tysseland - Leder Samnanger Langrenn

Nettsiden er bygget på wordpress, og det er enkelt for Totræna å administrere å legge ut oppdateringer. Her legges det ut både resultater fra skirenn og oppdateringer av føre.

Det har også blitt gjort en jobb i sosiale medier, og i dag har Totræna over 3000 likes og en gruppe med nesten 3000 følgere. Dette er en 10 dobling fra hva de hadde før. Her har jeg bidratt med deler av den daglige driften, og som en digital konsulent slik at de kunne oppå disse resultatene.

Et annet viktig element for Totræna sin suksess er google bedrift.

Dette gjør det enkelt for folk å finne det de er ute etter. Nettside, veibeskrivelse, telefonnummer og alt som er viktig for potensielle kunder.

Totræna er i dag synlig på alle de viktige plassene, noe gjenspeiler antall besøkende.

Slik ser Totræna sin google bedrift ut når en søker på Totræna via google

Et annet problem Totræna hadde, var at de fikk veldig mange meldinger om løypene var preparert. Med en moderne nettside og automatisk oppdatering av føre er henvendelsene begrenset, selv om besøkstallene er mange dobbelt.

Nå kan folkene i Totræna fokusere på å lage fantastiske løyper, uten å tenke på hvordan tiltrekke folk til anlegget.

‍Ønsker du hjelp med digital markedsføring?

Jeg bistår deg i den digitale jungelen!

Relaterte

Suksess med dans

www.suksessmeddans.no Profesjonell Nettside Digital konsulent Søkeoptimalisering Sosiale Medier Google bedrift

Proff Bedrift

Proff e-post | Logo & banner | Tekstforfatter | Bilde & video

Klar til å ta din bedrift til et nytt nivå? Avtal et digitalt møte – Gratis & uforpliktende.