kevinbolstad.no-logo

www.sunnihjerte.no

Sunn i hjerte

Satt fast med bare utgifter og hadde lyst til å gi opp

Totræna Vinterpark er et skianlegg i underkant av 1 time utenfor Bergen. Skianlegget hadde oppgradert sine fasiliteter i flere år, men selv om dette er et snøsikkert og og flott anlegg var det helst bare lokale bruker, og noen få bergensere som viste om denne »hemmelige plassen».

Utgangspunktet for samarbeidet var at de ønsket flere brukere fra Bergen og omega. Totræna gikk derfor inn i samarbeid med meg for å bli mer synlig på nett. Det ble opprettet en moderne nettside: totræna.no som er godt synlig på google.

Totræna har i dag tusenvis av søk via google

Kevin gjorde og gjør fortsatt en fantastisk jobb med å gjøre oss synlig på nettet. Det motivere alle i idrettslaget å se nye fjes som skryter av løypene hver eneste dag.

Vigleik Tysseland - Leder Samnanger Langrenn

Nettisiden er bygget på wordpress, og er enkelt for Totræna å administrere å legge ut oppdateringer. Her legges det ut både resulater fra skirenn og oppdateringer av føre.

Det har også blitt gjort en jobb i sosiale mdier, og i dag har Toræna over 3000 likes og en gruppe med nesten 3000 følgere. Dette er en 10 dobbling fra hva de hadde før. Her har jeg bidrat med deler av den dalige driften og, og som en digital konsulet slik at de kunne oppå disse resultatene

Et annet viktig element for Totræna sin suksess er google bedrift.

Dette gjør det enkelt for folk å finne det de er ute etter. Nettside, veibeskrivelse, telefonummer, alt som er viktig for potensielle kunder.

Totræna er i dag synlig på alle de viktige plassene, noe gjenspeiler antall besøkende.

 

Slik ser Totræna sin google bedrift ut når en søker på toræna via googe

Et annet problem totræna hadde var at de fikk veldig mange meldinger om løypene var preparet. Med en moderne nettside og automatisk oppdatering av føre er henvendelsene begrenset, selv om besøkstallene er mange dobblet.

Nå kan folkene i Totræna fokusere på å lage fantastiske løyper, uten å tenke på hvordan tiltrekke folk til annlegget

‍Ønsker du hjelp med digital markedsføring?

Jeg bistår deg i den digitale jungelen!

Relaterte

Suksess med dans

www.suksessmeddans.no Profesjonell Nettside Digital konsulent Søkeoptimalisering Sosiale Medier Google bedrift

Proff Bedrift

Proff e-post | Logo & banner | Tekstforfatter | Bilde & video

Klar til å ta din bedrift til et nytt nivå? Avtal et digitalt møte – Gratis & uforpliktende.